做阅读理解的时候遇到的难题,请高手指点一下是什么意思?

做阅读理解的时候遇到的难题,请高手指点一下是什么意思?
I grew up in the small town of Cazenovia located smack in the middle of New York state. At thirteen, I met Ruth, a girl with a personality like an unbroken mare, wild and unpredictable. We became fast friends. Ruth had a way of convincing me to do things I normally would not do. For example, when my parents were going to buy me a new bicycle, I had planned to get a regular girl's bike, the one without the top crossbar. Ruth suggested a boy's bike instead. I was scared of that horribly high top bar. I just knew I'd fall flat on my face trying to get my leg over it. Ruth convinced me I could do it, and soon a blue ten-speed boy's bike became my pride and joy.
tjflower 1年前 已收到2个回答 举报

兰空调 幼苗

共回答了16个问题采纳率:87.5% 举报

我在纽约州中部一个叫Cazenovia 的小城镇长大.十三岁的时候我见到鲁思.鲁思简直象一头难以驯服的小母马,有点野,总有一些完全不可预知怪念头.很快地我们变成好朋友.她总会试图说服我做一些通常我不愿意做的事.比如,有一次,我的父母打算给我买一辆新自行车,我想要没有横杆的那种女式自行车.鲁思劝我挑一辆男式的.男式的横杆太高了,我特别害怕把腿放上去摔个嘴啃泥下来.可是她却相信我可以做到的.不久之后,我很自豪拥有一辆兰色的ten-speed男式自行车.
sorry,水平有限,还是有不明白的地方.

1年前

5

liusining 幼苗

共回答了364个问题 举报

不用翻译吧..
就是一个在Cazenovia小镇出生的女孩,在13岁认识了RUTH.他们成了fast friend(指忠实,可靠的朋友)..完了RUTH很特别,非介绍她买一个男式单车.但她怕够不着车把,所以不敢买。但最后还是听了他的建议.....结果她很喜欢她买的那个男式单车。

1年前

1
可能相似的问题
Copyright © 2024 YULUCN.COM - 雨露学习互助 - 18 q. 0.081 s. - webmaster@yulucn.com